Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan C.V. de Pielhaan, zonder dat het jou een cent extra kost!

>> Bezoek de SponsorKlikspagina van C.V. de Piëlhaan <<

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en C.V. de Piëlhaan ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar onze vereniging.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je C.V. de Piëlhaan ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van C.V. de Piëlhaan. Voor jou een kleine moeite, voor de vereniging zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie wordt op de bankrekening van onze vereniging gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol een commissie uit en profiteert ons vereniging hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch C.V. de Piëlhaan weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor C.V. de Piëlhaan is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert jouw sponsordoel niets op.

Koopt u online bij bijvoorbeeld Coolblue, Bol.com, Mediamarkt, Albert Heijn, Thuisbezorgd.nl? Koop dan via onze "SponsorKlik" zodat onze vereniging een commissie ontvangt over uw aankoopbedrag, het kost u niets!

Namens de vereniging hartelijk dank!