Nieuwe trio C.V. de Pïelhaan

Bas Custers is zaterdagavond in ’t Stekske uitgeroepen tot Prins van carnavalsvereniging C.V. de Piëlhaan in de Venrayse wijk Landweert.

Prins Bas I is geboren in Venray, getogen in Oirlo, maar alweer ruim 15 jaar Venraynaar. Sinds 2011 woont hij met zijn vrouw Nicole op de Wederik in de wijk Landweert. Samen hebben ze een zoon Mika van 10, een dochter Bailey van 7 en een dochter Lexie van 4 jaar oud.

In het dagelijks leven is Bas Technisch Consultant bij Fellowmind. In zijn vrije tijd is hij actief met hardlopen bij Run4Health en voetbalt hij nog met de veteranen van SVOC’01.

Prins Bas wordt vergezeld door twee geweldige adjudanten: Tom Houwen en Ulaş Yalçin.

Tom is een vriend en de neef van Bas. Zij zijn dus al bijna hun hele leven samen. Ulaş is een vriend die op steenworp afstand van Bas woont, waar geregeld samen geborreld wordt.

Met deze twee kanjers aan zijn zijde wordt dit jaar flink gas gegeven om er samen met iedereen een gezellig en enorm welkom vastelaovesseizoen van te maken!

Hun leus voor deze vastelaovend is:

Sporten, dat schūve weej dit jaor án de kânt, want weej viēre vastelaovend ien ’t Piëlhanenland!

Op zaterdag 20 januari 2024 vindt de receptie ter ere van prins Bas I en zijn adjudanten Tom en Ulaş plaats in wijkcentrum 't Stekske aan de Kruidenlaan 161 in Venray. De receptie begint om 14.11 uur tot 15.41 uur, daarna gaat het feest door tot 18.11 uur.

 

Uitkomen trio 11-11-2023

Nog 1 maand tot de 11e van de 11e. Ben jij erbij?