C.V. de Piëlhaan trekt samen met de scholen uit de wijk Landweert door de wijk.

Verzamelen bij 't Stekske vanaf 18.11 uur.

Deelname is gratis

Loop je gezellig met ons mee?! Kom verkleed, versier jezelf of je voertuig met zoveel mogelijk lichtjes en je maakt kans op een leuke prijs. Skelters, bolderkarren en kinderwagens zijn toegestaan, overige voertuigen niet.

Krumelbal C.V. de Piëlhaan

Op zondag 19 februari 2023 van 15.11 tot 18.11 uur organiseert C.V. de Piëlhaan het jaarlijkse Krumelbal. De activiteiten die middag zijn speciaal gericht op jonge kinderen maar uiteraard is iedereen van harte welkom. Prins Bert en zijn adjudanten Cor en Bart gaan deze middag voorop in de polonaise om met de krumels carnaval te vieren in ’t Hanestekske (wijkcentrum ’t Stekske) aan de Kruidenlaan 161 in Venray.

Kukebal C.V. de Piëlhaan

Op dinsdag 21 februari 2023 vindt het Kukebal van C.V. de Piëlhaan plaats. De activiteiten op deze dag zijn vooral gericht op kinderen van de basisscholen in Landweert. Voor de Prinsen en Prinsessen van Landweert zijn er leuke activiteiten en er treden diverse artiesten op. Kom ook genieten van de laatste vastelaovesuurtjes in het Hanestekske (wijkcentrum ’t Stekske) aan de Kruidenlaan 161 in Venray.